bac_2013_subiecte_istorie_73826600Examenul de Bacalaureat 2015 continuă astăzi cu ultima probă scrisă a examenului, cea la alegere. Astfel, elevii de clasa a XII-a au de ales dintre următoarele materii: Anatomie şi fiziologie umană, genetică şi ecologie umană, Biologie vegetală şi animală, Chimie, Economie, Fizică, Filosofie, Informatică, Logică, argumentare şi comunicare, Psihologie sau Sociologie.
Luni s-a desfăşurat prima probă scris a examenului de bacalaureat din acest an, cea la limba şi literatura romă, iar miercri absolvenţii de liceu au susţinut proba la matematiă sau la istorie, în funcţie de profilul urmat la liceu.
Pe 7 iulie este aşteptată afişarea rezultatelor, care se va face până la ora 12:00 atât pe site-ul Ministerului Educaţiei, cât şi la avizierul liceelor. Apoi, în aceeaşi zi, între orele 12 şi 16 candidaţii nemulţumiţi de notele obţinute pot depuen contestaţii. În perioada 8-9 iulie va avea loc rezolvarea contestaţiilor, urmând ca pe 10 iulie să se afişeze rezultatele finale .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here