O grădiniţă din municipiul Buzău a început să folosească platforma educaţională Adservio, utilizată în şcolile şi liceele din oraş, în cadrul unui program pilot. Educatoarele sunt permanent în contact cu preşcolarii, cu părinţii lor şi colegii.

După ce platforma Adservio a fost implementată în şcolile din municipiu, Grădiniţa „Cei 7 pitici” din judeţul Buzău devine prima grădiniţă pilot din ţară cu acces la platforma educaţională Adservio.  Scopul acestui program este de a-i ţine conectaţi pe părinţi la activitatea educaţională a copiilor, de a cunoaşte ceea ce fac cei mici zi de zi şi astfel, de a îmbunătăţi calitatea actului educaţional.

Adservio are interfaţă intuitivă şi spaţiu de stocare nelimitat şi le permite utilizatorilor să creeze rapid grupuri şi clase, să aloce şi să corecteze teme, să programeze lucrări de control şi teze, să urmărească progresul elevilor şi nu doar atât.  Dascălii sunt permanent în contact cu elevii, preşcolarii în cazul grădiniţei buzoiene, cu părinţii lor şi colegii. Cu Adservio, elevii se implică mai mult şi comunică mai uşor. Cadrele pot posta subiecte de discuţie, primesc temele elevilor direct în cont şi le pot oferi feedback.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here