eleviLiceul Tehnologic Vernesti este situat in centrul comunei care ii da numele. La inceput ea a fost Scoala de arte si meserii cu profil forestier. Existau contracte cu Ministerul Agriculturii de atunci, si toti absolventii erau angajati in domeniul exploatarii forestiere. Cu timpul s-a transformat in Scoala de Arte si Meserii cu profil mecanic. Unii dintre maistrii care predau astazi in liceul nostru au fost elevi ai acestei scoli si aici ii putem enumera pe domnii Ion Constantin si Bilghiru Gheorghe. De doi ani, scoala noastra are si ciclul inferior liceu, in anul scolar anterior purtand denumirea de Grup Scolar Tehnologic Vernesti, iar de anul acesta invatam sub titulatura de Liceul Tehnologic Vernesti.

In structura Liceului Tehnologic intra si Scoala cu clasele I – VIII „Vasile Aldea” Zoresti si Gradinita cu program normal Zoresti.

“Toti, de la elevi la director, suntem mandri ca facem parte din acest liceu si de aceea va invitam sa rasfoiti pagina liceului nostru ca sa ne vedeti pe noi, realizarile noastre, dar si visurile tuturor”, a declarat directorul liceului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here