scoala catalogMai mulţi directori de școli și inspectori școlari au fost schimbați din funcție, în cadrul ședinței Consiliului de Administrație al Inspectoratului Școlar Jude­țean Buzău. Cei vizaţi au fost cei numiți cu delegație, concursul pentru ocuparea posturilor urmând să aibă loc, potrivit Ministerului Educației, cel mai probabil, în luna octombrie.
Dintre inspectorii școlari care au fost schimbaţi fac parte cel de Religie, Pr. Ștefan-Costache Andrei, care urmează să fie înlocuit de o altă persoană desemnată de Arhiepiscopia Buzăului și a Vrancei, și inspectorul pentru Învățământ Primar, Viorica Boarcăș, înlocuită cu Mirela Grigore, de la Școala 1 din Râmnicu Sărat.
Pe lista instituțiilor de învățământ care au suferit modificări la nivel de condu­cere se mai regăsesc: Școala Largu, Școala Cochirleanca, Liceul Beceni, Centrul Școlar de Edu­cație Incluzivă din Râmnicu Sărat.
Unii dintre șefii de instituții școlare au demisionat pentru a nu mai avea complicații: de exemplu, la Școala 11 din municipiu, toți cei trei directori ai școlii și-au depus demisia, iar postul de director a fost preluat de fostul adjunct Aurelian Pote­rașu, ajutat de unul din foștii adjuncți ai școlii. Un alt director demisionar este Doina Furtună de la Liceul CFR. Alte înlocuiri au mai avut loc la conducerea Grădiniței cu Program Prelungit nr. 9 și a Școlii de Artă și Meserii Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here