elevi liceuOrele de curs neefectuate în data de 2 mai vor fi recuperate pe 20 aprilie, iar cele neefectuate în 3 mai urmează a fi recuperate în oricare dintre zilele de sâmbătă începând cu data de 27 aprilie, dar nu mai târziu de 25 mai, informează un comunicat al MEN emis miercuri.
Într-o notă transmisă marţi, Ministerul Educaţiei Naţionale a solicitat inspectoratelor şcolare judeţene şi al municipiului Bucureşti să informeze toate unităţile de învăţământ preuniversitar din subordine în legătură cu această decizie.
Decizia de stabilire a zilei de recuperare a orelor de curs din data de 3 mai revine consiliilor de administraţie ale inspectoratelor şcolare judeţene şi al municipiului Bucureşti, aceasta urmând a fi comunicată, în timp util, tuturor unităţilor şcolare din subordine.
Ministerul Educaţiei Naţionale a stabilit modalitatea de recuperare a cursurilor care nu se efectuează în unităţile de învăţământ preuniversitar în perioada 1 – 6 mai ca urmare a cumulării prevederilor H.G. nr. 79/6.03.2013 pentru stabilirea zilelor de 2 şi 3 mai 2013 ca zile libere şi a prevederilor art. 3 din OMECTS nr. 5635/31.08.2012 privind structura anului şcolar 2012-2013, precizează comunicatul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here