Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu a primit medalia aniversară a Colegiului BP Haşdeu

0

catiMinistrul Educaţiei Naţionale Ecaterina Andronescu a primit medalia aniversară Colegiului B.P.Hasdeu cu prilejul a 145 de ani de existenţă.
Medalia prezintă două personalităţi ale culturii şi ştiinţei din ţara noastră, B.P.Hasdeu şi George Emil Palade, acesta din urmă laureat al Premiului Nobel, elev al acestui liceu.
Profesorii de ieri ai acestui liceu au dat un laureat al Premiului Nobel, fie ca dvs, profesorii de astăzi, să daţi mai mulţi laureaţi ai premiului Nobel” , a declarat în aula colegiului în faţa a zeci de elevi şi cadre didactice ministrul Ecaterina Andronescu.
Directorul colegiului, Ionel Banu, a prezentat un set de propuneri pe care liceele centenare din ţara noastră încearcă de mai multă vreme să le impună, dar fără succes, de la eliminarea admiterii computerizate la liceele de elită, la amendarea legii învăţământului.
Intenţia noastră este de a corecta legea învăţământului ” , a precizat, în context, ministrul Educaţiei Naţionale, care a adăugat că ” şcoala s-a polarizat excesiv şi se impun măsuri diferenţiate pentru a facilita accesul tuturor absolvenţilor pe piaţa muncii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here