politistiÎncepând cu data de 14 mai, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău va implementa, la nivel judeţean, campania de prevenire a infracţiunilor contra patrimoniului „Infractorii te pot cunoaşte mai bine decât crezi”.

Campania a fost iniţiată la nivel naţional de Inspectoratul General al Poliţiei Române – Institutul de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii, în parteneriat cu Groupama Asigurări S.A. şi are ca scop informarea populaţiei cu privire la modalităţile de prevenire a furturilor şi tâlhăriilor.

Campania se axează pe trei module, respectiv siguranţa personală, furturi din locuinţe şi furturi de/din auto şi va avea ca direcţii de acţiune transmiterea mesajelor cu caracter preventiv prin intermediul canalelor de informare în masă, distribuirea către beneficiari a unor materiale informativ-preventive care conţin recomandări destinate autoprotecţiei şi organizarea de acţiuni pentru grupurile ţintă.

Poliţiştii buzoieni din cadrul Compartimentului Analiza şi Prevenirea Criminalităţii şi structurilor de ordine publică şi proximitate de la poliţiile municipale şi orăşeneşti vor organiza întâlniri cu cetăţenii şi vor transmite recomandările ce se impun astfel încât aceştia să nu devină victime ale furturilor din locuinţe şi din/de auto şi ale tâlhăriilor.

Campania „Infractorii te pot cunoaşte mai bine decât crezi” se desfăşoară până în luna septembrie 2014.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here