Profesorii care au boicotat simularea Evaluării naţionale vor fi cercetaţi disciplinar. Oficialii Ministerului Educaţiei au trimis la Buzău o adresă prin care cer Inspectoratului Şcolar să ia măsuri împotriva cadrelor didactice care au refuzat să participe la organizarea şi desfăşurarea testărilor.
În aceste condiţii, profesorii care au refuzat să se implice în desfăşurarea simulării, deşi iniţial au făcut parte din comisii, vor fi cercetaţi disciplinar.

La simularea examenului de capacitate, Liceul pentru Deficienţi de Vedere din Buzău a fost singura unitate de învăţământ din judeţ în care nu s-a susţinut prima probă, după refuzul cadrelor didactice de a mai activa în cadrul comisiilor. Cu toate acestea, au mai existat numeroase situaţii în care profesori de la zeci de şcoli nu au mai dorit să participe la simulare, fiind înlocuiţi din comisii de colegi din aceeaşi cancelarie.

 

1 COMENTARIU

  1. Astia vor si concedii de luni de zile,platite,daca se poate 200% si salarii marite cu 300%,in timp ce rezultatele invatamantului sunt tot mai catastrofale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here