clasa pregatitoareUnităţile din învăţământul preuniversitar vor afişa astăzi listelor copiilor înscriși în clasa pregătitoare în prima etapă şi locurile rămase libere pentru etapele următoare.

Cea de-a doua etapă de înscriere, pe locurile rămase libere, destinată celor care au domiciliul în altă circumscripţie şcolară, se va desfăşura în intervalul 20-27 martie. Apoi, pe 2 aprilie unităţile de învăţământ vor afişa listele cu copiii din alte circumscripţii şcolare înscrişi în conformitate cu opţiunile exprimate de părinţi în a doua etapă de înscriere.

A treia etapă de înscriere se va desfăşura în perioada 23-25 aprilie şi va fi destinată copiilor ai căror părinţi au solicitat, în etapa a doua, înscrierea la altă unitate de învăţământ decât şcoala de circumscripţie, dar care nu au fost admişi şi solicită înscrierea la şcoala de circumscripţie. În această etapă vor putea fi înscrişi şi copiii ai căror părinţi solicită înscrierea la şcoala de circumscripţie, dar care nu au participat la prima etapă de înscriere.

Cea de-a patra etapă de înscriere se va desfăşura între 2 şi 9 mai. În această etapă vor putea fi înscrişi pe locurile disponibile, la unităţile dorite, copiii ai căror părinţi au solicitat înscrierea la altă şcoală decât şcoala de circumscripţie, dar au fost respinşi iniţial, din lipsă de locuri.

Ultima etapă de înscrieri, desfăşurată în perioada 11-18 mai, se adresează copiilor care nu au fost cuprinşi în nicio unitate de învăţământ în etapele anterioare.

În perioada 5-16 martie, a avut loc depunerea cererilor de înscriere de către părinţii care au solicitat înscrierea copiilor la şcoala de circumscripţie şi s-au depus cererile de înscriere de către părinţii care au solicitat înscrierea copiilor la şcoala specială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here