După ce Ministerul Educației a decretat ziua de vineri ca fiind liberă, din cauza pericolului gripei, elevii au sperat că și în săptămâna aceasta cursurilesă fie suspendate.Numai că ministrul Educaţiei a anunţat că nici nu se pune problema ca școlile să se închidă săptămâna aceasta. Ecaterina Andronescu i-a invitat pe elevi şi pe profesori să vină la ore, mai ales că este ultima săptămână de şcoală înainte de vacanţa intersemestrială.

”Se duc la şcoală, pentru că săptămâna care începe mâine este ultima săptămână din semestru. Ca urmare, se încheie situaţiile şcolare şi noi nu putem bulversa încheierea semestrului. Îi invit pe toţi colegii profesori, îi invit pe părinţi şi pe copii să se pregătească (…) va fi toată săptămâna deșcoală, ultima săptămână din acest semestru, după care urmează o săptămână de vacanţă”, a declarat Ecaterina Andronescu, potrivit Agerpres.

Ministrul Educaţiei a precizat că, în contextul răspândirii infecţiilor respiratorii, triajul trebuie făcut dimineața, foarte serios, în fiecare şcoală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here