copii gradinita bucatarese

Gradinițele cu program normal și prelungit din județul Buzău au același program de recuperare ca și celelalte unități școlare, sâmbătă 20 aprilie 2013, precizează reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Buzău pe pagina de internet a instituției.Astfel va fi respectată adresa Ministerului Educației cu privire la orele de curs neefectuate în data de 2 mai. Ele vor fi recuperate pe 20 aprilie, iar cele neefectuate în 3 mai urmează a fi recuperate în oricare dintre zilele de sâmbătă începând cu data de 27 aprilie, dar nu mai târziu de 25 mai, informează un comunicat al MEN emis miercuri.
Într-o notă transmisă marţi, Ministerul Educaţiei Naţionale a solicitat inspectoratelor şcolare judeţene şi al municipiului Bucureşti să informeze toate unităţile de învăţământ preuniversitar din subordine în legătură cu această decizie.
Decizia de stabilire a zilei de recuperare a orelor de curs din data de 3 mai revine consiliilor de administraţie ale inspectoratelor şcolare judeţene şi al municipiului Bucureşti, aceasta urmând a fi comunicată, în timp util, tuturor unităţilor şcolare din subordine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here