teatru nottaraTeatrul “George Ciprian” se pregăteşte pentru deschiderea unei noi stagiuni la ceas aniversar. Cortina se va ridica din nou joi, 13 octombrie, când pe scenă se va juca specacolul „Taxi – Blues” de Ana-Maria Bamberger, care va deschide seria de evenimente sub genericul „15 ani de la primul GONG”.

Piesa, pusă în scenă în premieră de teatrul buzoian, este comedie cu Marius Bodochi şi Dan Tudor în rolurile principale. Spectacolul va avea loc în Sala Mare a Consiliului Judeţean.

Şi pentru că teatrul “George Ciprian” este la ceas aniversar, buzoienii se vor întâlni din nou cu actorii care s-au aflat în distribuţia primei piese puse în scenă de teatrul buzoian în urmă cu 15 ani. Este vorba de piesa „Omul cu mârţoaga”, care i-a avut în distribuţie pe Mircea Diaconu, Sebastian Papaiani, Emil Hossu, Diana Lupescu, Ion Siminie, Geo Costiniu, Adriana Trandafir, Ion Pavlescu, Radu Panamarenco şi Ion Batinaş.

Aceştia vor fi prezenţi pentru o întâlnire cu publicul vineri, 14 octombrie, de la ora 11.00, la Cafeneua Artiştilor, acolo unde vor avea loc şi o expoziţie de fotografii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here