Absolvenţii claselor a VIII-a susţin astăzi examenul la Matematică din cadrul Evaluării Naţionale 2013. Examenul începe la ora 9:00, când se deschid plicurile sigilate care conţin varianta de subiecte multiplicată, durează două ore şi este ultima probă înainte de admiterea la liceu.

Candidaţii vor fi prezenţi la şcoală între 8:00 şi 8:30 având asupra lor pix/stilou de culoare albastră şi un act de identitate (CI, certificat de naştere, paşaport).

Candidaţii sunt rugaţi să lase acasă toate bagajele şi telefoanele. Comisia nu îşi asumă responsabilitatea securităţii acestora.

Se interzice elevilor să pătrundă în clasă cu orice fel de lucrări: manuale, notiţe, însemnări, care pot fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, precum şi cu telefoane mobile şi cu orice instrument electronic de calcul, de stocare de informaţii sau de comunicare.

Nerespectarea dispoziţiilor referitoare la introducerea de materiale interzise în sala de clasă duce la eliminarea elevului din clasă de către preşedintele comisiei, indiferent dacă materialele interzise au fost folosite sau nu, şi la notarea cu nota 1 (unu) a lucrării elevului eliminat.

După proba la matematică, elevii vor aştepta rezultatele care se vor afişa pe 29 iunie până la ora 16.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here