Doar o singura zi mai au absolventii de liceu pentru a se inscrie la Bacalaureat. Conform calendarului oficial stabilit de Ministerul Educatiei maine este ultima zi in care adolescentii isi pot depune dosarele in vederea sustinerii acestui examen.

Cei care au sustinut deja de doua ori acest examen si nu l-au promovat se pot inscrie pentru aceasta sesiune dupa ce achita o taxa de 37,5 lei. Examenul de Bacalaureat va debuta in perioada 6 – 8 iunie cu proba de evaluare a competentelor de limba si comunicare la Limba Româna si se va incheia cu proba obligatorie a profilului ce va avea loc in data de 29 iunie. In data de 1 iulie candidatii vor sustine proba la alegere a profilului si specializarii, urmand ca pe 3 iulie sa fie afisate rezultatele. O zi mai tarziu, adica pe 4 iulie, in intervalul orar 8.00 – 12.00, candidatii nemultumiti de rezultatele obtinute pot depune contestatii.

Rezultatele finale vor fi afisate in data de 8 iulie 2011. Candidatii care nu au reusit sa promoveze examenul de Bacalaureat in sesiunea iunie – iulie, mai au o sansa in cadrul sesiunii de toamna, care va debuta cu inscrierile ce vor avea loc in intervalul 11 – 15 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here