Elena Udrea și-a petrecut ziua de sâmbătă în comuna Cozieni, din județul Buzău, unde a cules mere și s-a plimbat cu tractorul.

Elena Udrea a cules mere din livada lui Marin Anton, fost coleg de partid și prieten apropiat al fostului ministru al Dezvoltării și Turismului.
„La cules de mere româneşti, în livada dintre munţi, de la Balănești, de pe lângă celebrii trovanti din judeţul Buzău.(livada lui Marin Anton). Mere cu adevărat bio, gustoase, zemoase, dulci, cu gustul merelor din copilărie. Spre deosebire de cele din import, perfect rotunde şi trase prin şablon pe care le găsim în supermarket, care rezistă în fructieră şi jumătate de an!!! Și care nu au niciun gust, acestea sunt mai puţin arătoase însă adevărate, sănătoase. Şi totuşi românii preferă să le cumpere pe cele ca de plastic, pentru că sunt evident mai ieftine”, a scris Udrea, pe Facebook.
Cu acest prilej, deputatul a adresat și un mesaj Guvernului. „Poate în loc de lapte şi corn,(de multe ori stricate) sau alături de acestea, copiilor ar trebui să le dăm fructe româneşti”, a spus fostul ministru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.