Faza judeţeană a concursului pentru sănătate şi prim-ajutor „Sanitarii Pricepuţi”, organizat de Crucea Roșie,  s-a desfăşurat  la Buzău,  la finalul săptămânii trecute, la Şcoala Gimnazială nr. 7, unde mai multe echipe de elevi de gimnaziu şi de liceu din judeţ şi-au demonstrat pregătirea în cadrul probelor practice şi teoretice ale întrecerii.

La categoria elevi de gimnaziu, locul I a fost ocupat de echipajul Şcolii Gimnaziale nr. 1 Râmnicu Sărat, locul II de cei de la Şcoala „Episcop Dionisie Romano” Buzău, iar poziţia a III-a a fost adjudecată de elevii Şcolii Gimnaziale Pietroasele.

Cei mai buni sanitari liceeni s-au dovedit cei de la Seminarul Teologic Ortodox „Chesarie Episcopul”, urmaţi de elevii de la Liceul Teoretic „Ştefan cel Mare” Râmnicu Sărat şi de echipa de la Liceul Tehnologic Buzău. De asemenea, echipajul de la Seminarul Teologic Buzău va reprezenta judeţul nostru la etapa naţională a acestui concurs, care se va desfăşura, ca în fiecare an, la Complexul de Agrement Poiana Pinului, în perioada 21-26 iulie 2016.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.