Concursul de colinde „Colindele Cislaului”, organizat cu prilejul „Festivalului Vecinilor” a strans laolalta sateni, copii, dascali si parinti.

Evenimentul a inclus un program al manifestărilor prijeluite de „Colindele Cislaului”, prezentari ale obiceiurilor locale, degustarea de produse traditionale si dulciuri cu ciocolata preparate de către membrele Grupului Local de Inițiativă din cadrul proiectului Rures, precum si prezentarea detaliată a activităților proiectului.
De asemenea, în cadrul acestei acțiuni a avut loc un spectacol concurs de colinde oferit de către copiii din școlile comunei Cislău împreună cu jocuri de artificii vizionate din parcul comunei mai sus menționate.

Proiectul strategic RURES isi propune sa sprijine persoane ce apartin unei arii largi de grupuri vulnerabile, printre care persoane de etnie roma, prin dezvoltarea a 24 de intreprinderi sociale in 24 de comune ale Romaniei, inclusiv in comuna Cislau, judetul Buzau.

Pentru a infiinta intreprinderea sociala in comuna, membrii grupului local de initiativa vor beneficia de informatii privind economia sociala, de instruire antreprenoriala pentru a pune in practica un plan de afaceri si de cursuri de calculator.

Daca doriti sa participati la activitatile de dezvoltare a comunitatii dumneavoastra, contactati expertul judetean de facilitare comunitara RURES, dna. Gabriela Țîncă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.