Elevii de clasa a doua au grijă de natură

S.C INTERSEMAT S.R.L a iniţiat o acţiune de colectare a deşeurilor care s-a desfăşurat pe parcursul lunii decembrie. Activitatea s-a desfăşurat pe 19 decembrie şi au participat 30 de elevi de clasa a doua de la Şcoala generală numărul 15 din Buzău. Copiilor le-au fost prezentate şi explicate beneficiile colectării selective, scopul fiind acela al formării unui comportament ecologic care să permită acestora să acţioneze în folosul naturii.

 Elevii de la Şcoala 11 învăţaţi să protejeze natura

S.C INTERSEMAT S.R.L a derulat pe parcursul lunii decembrie mai multe acţiuni de colectare a deşeurilor în care au fost implicaţi elevi. Una dintre activităţi s-a derulat la Şcoala generală numărul 11 şi au participat 29  de elevi ai clasei pregătitoare „C”. Şcolarii au fost învăţaţi ce înseamnă colectarea selectivă a deşeurilor şi chiar au primit sfaturi pe înţelesul lor pentru ca mai târziu să aibă un comportament ecologic şi să protejeze natura.

Preşcolarii, implicaţi în acţiuni de ecologizare

 S.C INTERSEMAT S.R.L a derulat în luna decembrie o acţiune la Grădiniţa numărul 1 din Buzău. La activitate au particpat preşcolarii din grupa mare cărora le-au fost prezentate culorile specifice pubelelor de colectare selectivă pentru fiecare fracţie de deşeu reciclabil. Prin urmare, copiii au depozitat deşeurile colectate de ei în pubelele corespunzătoare fiecărui tip de deşeu.

 Copiii, răsplătiţi pentru acţiunile de ecologizare

Pe parcursul lunii decembrie S.C. INTERSEMAT S.R.L. a desfăşurat aciuni de colectare a deşeurilor de ambalaje la două şcoli şi o grădiniţă din Buzău.  În activitate au fost implicaţi 30 de elevi de clasa a doua de la Şcoala numărul 15, 29 de şcolari ai Şcolii numărul 11, precum şi preşcolarii de una dintre grupele Grădiniţei numărul 1. Participanţii acestor acţiuni au primit la final din partea S.C. INTERSEMAT S.R.L. cărţi de colorat care au ca temă colectarea selectivă a deşeurilor, carioci, creioane de colorat şi dulciuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.