UPDATE Numele celor care şi-au pierdut viaţa în accidentul aviatic: student Ştefan Coropeţchi, 19 ani, maistru militar Cătălin Topoliceanu, 38 de ani, căsătorit, un copil, 1100 ore de zbor, căpitan comandor Mitică Docuz, 45 de ani, căsătorit, doi copii, 1700 ore de zbor, maistru militar Viorel Cojocaru, 44 de ani, căsătorit, un copil, 650 de ore de zbor.

UPDATE 15.00 Elicopterul a fost găsit într-un lan de porumb după o oră de căutări. Aeronava era arsă în totalitate. Toate cele 4 persoane aflate la bord, pilotul, doi maiştri militari şi un student au decedat, trupurile lor fiind găsite carbonizate. Echipajul a pierdut legătura radio în jurul orei 12.00, iar la scurt timp s-a prăbuşit la 5 kilometri de bază.

UPDATE 12:56: Elicopterul cazut este un IAR 316 B ALLOUETTE si apartine UM Boboc. La bord se aflau 4 persoane. La fata locului s-au deplasat 3 autoutilitare, 3 ambulante si un echipaj SMURD, care cauta pe camp. Cautarile se fac pe o raza de 3-4 km. Pana la aceasta ora nu se cunoaste starea persoanelor de la bord. Elicopter de la U.M. 01887, Bobocu a cazut la Crucea Comisoiei, la 3 Km de E 85!

VOM REVENI CU AMANUNTE!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.