Eroul sublocotenent post mortem Mădălin Stoica s-a întors acasă. Pe aeroportul din Kandahar şi în Baza 90 Transport Aerian din Otopeni, militarii români au adus un ultim omagiu camaradului lor căzut la datorie. În toate unităţile Forţelor Terestre Române au avut loc ceremonii în memoria sublocotenentului post-mortem Mădălin Stoica.
Sublocotenentul post-mortem Mădălin Stoica a căzut la datorie în regiunea Kandahar din Afganistan, în urma unui atac asupra unei patrule românești care executa o misiune.
Răpusă de durere, familia lui Mădălin a asistat neputincioasă la coborârea sicriului înfăşurat în tricolor din camionul militar care l-a adus de la Bucureşti. Soţia eroului a ţinut permanent la piept tabloul cu fotografia lui Mădălin.
Buzoienii care doresc să-i aducă un ultim omagiu sunt aşteptați la capela Bisericii ,,Sfântul Ştefan”, din Micro 3, din municipiul Buzău. Ceremoniile funerare vor avea loc joi, 21 septembrie, ora 12:00, la Biserica Militară „Pogorârea Sfântului Duh”. Înmormântarea va avea loc la Cimitirul Eroilor din municipiul Buzău.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!

1 COMENTARIU

  1. Mercenarii în slujba statului sunt numiți eroi acum.Ştim cu toții că se duc acolo pt. bani…Idioții nu îşi dau seama că şi acțiunile lor generează refugiați care vin aci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.