Restricţiile de circulaţie de pe podul din Mărăcineni, judeţul Buzău, care reprezintă principala legătură între Muntenia şi Moldova, sunt ridicate începând de joi dimineaţă, după patru luni de lucrări, anunţă CNAIR.

Joi, în jurul orei 7.00, se redeschide circulaţia rutieră pe sensul Râmnicu Sărat – Buzău pentru toate categoriile de autovehicule pe podul situat pe DN2, km 114+570, la Mărăcineni, judeţul Buzău, anunţă CNAIR.

Lucrările de reparaţii ale podului au început în 19 aprilie şi au constat în reparaţii ale plăcii din beton armat existente şi executarea unei plăci de suprabetonare peste placa existentă, înlocuirea hidroizolaţiei şi a căii pe pod, înlocuirea rosturilor de dilataţtie, sablarea şi vopsirea tablierului metalic şi montarea parapetelui de siguranţă cu nivel de protecţie superior.

Contractul de lucrări a fost încheiat între DRDP Bucureşti şi SC Freyrom SA şi este în valoare de 3.568.654,70 lei fără TVA, sumă alocată de la bugetul de stat pentru lucrări de întreţinere periodică, potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.