ghiseu inchisBancile si institutiile publice sunt inchise luni, cu ocazia Zilei Nationale, cu mici exceptii, unele ghisee avand un program special. In rest, mall-urile, supermarketurile si hipermarketurile functioneaza dupa un program normal al zilei de miercuri.
Majoritatea bancilor sunt inchise de 1 Decembrie, iar o parte dintre institutiile de creditare si-au anuntat deja programul special si alternativele pe care le ofera clientilor.Astfel, agentiile si Call Center-ul bancilor nu vor lucra luni, exceptie facand unitatile din mall-uri care au program intre orele 8.00-20.00 si cele din hipermarket-uri.
Posta Romana i-a anuntat pe romani ca nu va avea program cu publicul de Ziua Nationala. Oficiile postale din intreaga tara vor fi inchise, iar scrisorile si ziarele vor ajunge mai greu.
Si GDF SUEZ Energy Romania (fostul Distrigaz Sud) a anuntat ca in data de 1 Decembrie centrele de primire clienti vor fi inchise. Incepand cu 2 Decembrie, programul de functionare este cel normal, cunoscut de catre clientii nostri. Pentru interventiile in caz de urgenta, Distrigaz Sud Retele, filiala de distributie a GDF SUEZ Energy Romania, asigura permanenta prin echipele sale la numarul unic 0238 928 pentru Buzau.
Funcționarii Primăriilor, ai Consiliului Județean, ai unităților medicale și ai instituțiilor subordonate ministerelor, vor sta luni acasă. Și Administraţia Financiară a Finanţelor Publice va avea lacătul pe ușă. Trebuie să știți că nu se lucrează cu publicul la ghișeele și birourile unităților fiscale.
Buzoienii au însă liber la shopping. Centrele comerciale vor avea program normal pe 1 Decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here