fasole
Aproximativ 3.000 de porţii de fasole cu ciolan ori fasole de post, chifle, plăcintă cu mere sau cu brânză, vin fiert şi ceai vor fi pregătite pentru buzoieni de 1 Decembrie, mâncarea urmând să fie distribuită în Parcul Crâng. Preţul unui meniu va fi de 20 de lei, costul fiind suportat integral de Consiliul Judeţean Buzău.

„Va fi o altă amenajare faţă de anii trecuţi, sperăm să evităm îmbulzeala şi cozile. Vor fi patru puncte de desfacere în zona Obeliscului din Parcul Crâng, va fi practic o bucătărie lungă de 30 de metri în care se va intra prin două părţi şi se va ieşi prin alte două părţi. Vor fi patru puncte de desfacere de unde buzoienii vor primi întregul meniu, totul va fi ambalat individual, cu tacâmuri de unică folosinţă. La cum am organizat, sperăm să nu mai fie îmbrânceli”, a declarat Sorin Cristea, administratorul firmei de catering care se va ocupa anul acesta de distribuirea alimentelor de 1 Decembrie.

În situaţia în care mâncarea pregătită pentru 1 Decembrie nu va fi consumată porţiile vor fi duse în aceeaşi zi la cămine de bătrâni, locaţiile urmând a fi stabilite de Consiliul Judeţean.

Tot pe 1 Decembrie, Consiliul Judeţean a programat un spectacol dedicat Zilei Naţionale, spectacol în care vor urca pe scenă printre alţii Grigore Leşe, trupa Nemuritorii şi Cronos, dar şi alţi artişti locali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here