Elevii buzoieni şi reprezentanţii Crucii Roşii vin în sprijinul bătrânilor de la Căminul Vintilă Vodă, rămas fără finanţare. Elevii de la mai multe unităţi de învătământ au strâns bani şi au cumpărat alimente pe care le vor duce astăzi la Vintilă Vodă.

„Afland din mass-media locala despre situatia dificila prin care trece Caminul pentru persoane varstnice Vintila Voda, Crucea Rosie Buzau nu putea ramane indiferenta nici in acest caz.
Astfel, a mobilizat voluntarii si institutiile partenere, in special unitati scolare, pentru a demara o campanie de strangere de alimente care sa fie donate CPV Vintila Voda, contribuind, astfel, la supravetuirea acestuia.

In acest context, azi 19.10.2017, incepand cu ora 09.00, voluntarii de la Colegiul National „M. Eminescu” Buzau si de la Colegiul Tehnic Buzau, elevi si cadre didactice, vor fi prezenti in Carrefour din Aurorra Mall, unde vor cumpara alimente de baza si le vor depune in recipientul special destinat proiectului Banca de Alimente, urmand ca acestea sa fie donate CPV Vintila Voda.

De asemenea, vineri 20.10.2017, Crucea Rosie Buzau va prelua si transporta la CPV Vintila Voda alimentele colectate de elevii si cadrele didactice de la Scoala Gimnaziala „G.E. Palade” (Sc. nr. 15) Buzau.

Si dupa aceste actiuni, vom contiua acest demers, in masura posibilitatilor, astfel incat sa putem contribui la sustinerea CPV Vintila Voda, pana cand situatia acestuia va fi lamurita si rezolvata de cei in drept”, se arată în comunicatul remis presei de Crucea Roşie, filiala Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here