Ca în fiecare an, de 1 Martie, polițiștii buzoieni respectă tradiția de a le oferi participantelor la trafic mici simboluri ale sosirii primăverii. Așa s-a întâmplat și azi, în municipiul Buzău, când agenții de circulație au oprit mai multe femeie aflate la volan, dar și în mijloacele de transport în comun, pentru a le face o surpriză. DSC00210 scaledA devenit tradiţie ca, la debutul anotimpului florilor, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău să desfăşoare o acţiune ce are ca „grup ţintă” participantele la trafic.

Astfel, ca în fiecare an, de 1 Martie, poliţiştii rutieri „s-au înarmat” cu mărţişoare şi felicitări, pe care le-au oferit conducătoarelor auto oprite în trafic. DSC00214 scaledAcţiunea s-a desfăşurat începând cu ora 11.00, pe raza municipiului Buzău.

Odată cu simbolurile primăverii oferite doamnelor şi domnişoarelor aflate la volan, poliţiştii rutieri au adresat acestora şi recomandări de care trebuie să ţină cont pentru a nu fi implicate în incidente în trafic.WhatsApp Image 2021 03 01 at 11.34.06Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul „Asociaţiei de Întrajutorare Ionaşcu Filofteia Dănuţa.” , precizează Biroul de Presă al IPJ Buzău. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here