Spitalul Municipal Rm. Sărat

Astăzi, 2 martie, situația epidemiologică la nivelul județului Buzău se prezintă astfel:

Număr persoane confirmate pozitiv Covid-19 de la începutul pandemiei: 9617

Număr persoane vindecate Covid-19 de la începutul pandemiei: 9010

Numărul total de decese Covid-19 de la începutul pandemiei: 267

Număr persoane în carantină la domiciliu: 642

Număr persoane aflate în izolare la domiciliu: 237

Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în județul Buzău au fost confirmate 26 cazuri noi de infectare. Pacienții au vârste între 3 ani și 71 de ani. Anchetele epidemiologice sunt în desfășurare.

DECES 266

Pacienta in varsta de 85 ani din Buzau, este testata conform metodologie de testare in 19.02.2021 si confirmata cu SARS CoV 2. Ulterior este transferata la Spitalul Ramnicu Sarat pentru tratament specific. Evolutia clinica este nefavorabila, astfel ca pe fondul comorbiditatilor in 28.02.2021 survine decesul.

Comorbiditati: dementa nespecificata, ateroscleroza cerebrala, boala cardiovasculara, diabet, istoric de tumora maligna a aparatului digestiv.

DECES 267

Pacient in varsta de 88 ani din Margaritesti se prezinta la UPU a SJU Buzau cu simptomatologie respiratorie severa. Este testat si confirmat cu SARS CoV2 in 15.02.2021 si transferat la Spitalul Ramnicu Sarat. Evolutia clinica este nefavorabila si pe fondul comorbiditatilor pacientul a decedat in 28.02.2021.

Comorbiditati: Insuficienta cardiaca clasa II NYHA, cord pulmonar cronic probabil tromboembolic, fibrilatie atriala cu bloc atrio-ventricular complet, ateroscleroza sistemica, boala aortica degenerativa cu stenoza larga si regurgitare usoara, regurgitare tricuspidiana moderata, boala renala cronica stadiul III.” , se precizează în informarea publicată de Prefectura Buzău.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here