A sosit timpul vă prezentăm cazul cutremurător al lui Ionuț! Un băiețel din județul Buzău care la doar 1 an și 8 luni a fost internat în spital, fără mamă, pe motiv că nu mai este alăptat. Acolo, a contactat Microbul Pioceanic, care l-a desfigurat fizic( nasul și cerul gurii au necrozat). La vizită tatăl nici măcar nu l-a recunoscut, spunandu-i soției( Acela nu este copilul nostru)!

În urma complicațiilor Ionuț a fost transferat la București fără ca părinții să știe, el fiind în coma 3 zile, doctorii convinși că nu are șanse de supraviețuite au hotărât sa îl deconecteze de la aparate dar ceva a intervenit și au amânat procedura pentru câteva ore! 1f910.pngÎntre timp compania unde tatăl lucra i-a sprijinit cu toate cele necesare pentru înmormântare! Părinții au fost întrebați dacă sunt de acord cu prelevarea de organe și gândindu-se la binele altor copii, au acceptat!

Atunci s-a produs o minune și micuțul s-a trezit. A fost internat câteva luni bune.

În urmă cu aproximativ 3 ani, din disperare, tatăl l-a luat pe Ionuț de mânuța și s-au dus la poarta domnului Gigi Becali, cerând sprijin! Dânsul i-a ajutat cu un nas fals, pentru a avea un aspect fizic aproape normal, deoarece micuțul era terorizat de faptul că nu era neacceptat de cei din jur! Au existat perioade cand acesta a lipsit de la grădinița pentru a nu avea legături fizice sau verbale cu alte persoane! Tot domnul Becali s-a interesat de o operație în străinatate, atunci costurile ridicându-se la suma de 45. 000 de euro! Din ce li s-a spus la spitalul Grigore Alexandrescu trebuie să i se reconstruiască bolta palatină, intervenții la nivelul danturii și reconstruirea nasului)

Ionut nu este singurul copil al familiei, el mai are 3 frați. Veniturile familiei fiind formate și alocațiile de stat ale copiilor și salariul tatălui! Haideți să ne imobilizăm, să facem tot ce este necesar ca acest micuț să aibă șansa la o copilărie normală! Imaginile au fost publicate cu acordul părinților întrucât pot avea un puternic impact emoțional

Campania “Totul Va Fi Bine, Ionut”

Beneficiar: ASOCIAȚIA TOTUL VA FI BINE

CIF: 42758877

Conturi BCR: RO27RNCB0096167685400001 (LEI)

RO75RNCB0490167685400001 (EUR)

COD SWIFT/ BIC : RNCBROBUXXX

Cont PayPal: paypal.me/totulvafibine

Direct pe site la secțiunea donează https://asociatiatotulvafibine.ro/

Ps: Cu mențiunea “Ionuț”

Totul Va Fi Bine, Ionut!

Orice sumă oricât de mică contează și ne va ajuta în acest lung demers

Orice share/ distribuire ajută!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here