Deputatul buzoian Andi Cristea spune că Spitalul de Pediatrie Buzău, proiect anunțat în campania electorală de către deputatul USR Emanuel Ungureanu, va rămâne o simplă promisiune de campanie.

Pentru a-și susține afirmațiile, Cristea afișează răspunsul oficial al ministrului Sănătății, care afirmă că „Ministerul nu are în plan construirea unui Spital de Pediatrie la Buzău”.
raspuns andi cristea
Iată comunicatul de presă transmis de deputatul PSD Andi Cristea:

„În campania electorală pentru alegerile parlamentare din 2020, USR a promis înființarea unui Spital de Pediatrie la Buzău, prin vocea deputatului Emanuel Ungureanu.

Pentru a afla mai multe detalii despre stadiul acestui proiect promis de USR, deputatul social-democrat Andi Cristea, i-a transmis o întrebare parlamentară Ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, în luna februarie. Prin acest demers, Andi Cristea și-a dorit să afle oficial, care este stadiul proiectului înființării Spitalului de Pediatrie din Buzău.

Astăzi, 12 martie 2021, Andi Cristea a primit un răspuns oficial la întrebarea adresată. Din păcate pentru buzoieni se pare că acest spital de pediatrie va rămâne la nivel de promisiune, având în vedere răspunsul primit de deputatul social-democrat și anume că, Ministerul Sănătății nu are în plan construirea unui Spital de Pediatrie la Buzău, nefiind demarat niciun demers în vederea înființării unei astfel de unități spitalicești în județul nostru.”, se arată în comunicatul de presă transmis de biroul parlamentar al deputatului PSD Andi Cristea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here