Președintele PSD, buzoianul Marcel Ciolacu, va solicita înființarea unei comisii speciale de anchetă în Parlament, care să verifice modul în care, la nivel informativ, a fost gestionată criza din pandemie, cu toate măsurile restrictive dispuse de autorități. Marcel Ciolacu e1613666990750Cu această ocazie, deputatul buzoian lansează un nou atac dur la adresa guvernanților: 

Măsluirea datelor pandemiei de către Guvernul Orban este un atentat la sănătatea românilor și la siguranța statului!

Răfuiala din Guvern dintre USR și PNL scoate la lumină ceea ce PSD spunea de multă vreme: că datele pandemiei sunt falsificate în funcție de interesele lor electorale, de cât de abrupt scădeau în sondaje! Cu premeditare, în deplină cunoștință de cauză!

Pe baza acestor date măsluite, s-au luat decizii cu impact direct asupra sănătății publice! Pe baza lor s-au restrâns drepturi și libertăți cetățenești! S-au închis școli timp de un an de zile! Localități întregi au fost carantinate! Afaceri ridicate cu greu au fost distruse! Pe minciunile lor!

Faptele lor sunt prea grave, ca să mai poată fi ascunse sub preș! Voi cere înființarea unei Comisii speciale de anchetă în Parlament, care să scoată la lumină toată golănia liberală! Și mă aștept ca transparenții de la USR să susțină acest demers!!!

Românii trebuie să știe cine sunt vinovații pentru suferințele îndurate, iar cei vinovați să răspundă conform legii!” , este mesajul postat de liderul politic buzoian. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here