Născută în satul Zeletin (comuna Cătina), din județul Buzău, cunoscuta interpretă Cornelia Catanga, s-a stins din viață, în această dimineață, la vârsta de 63 de ani. 

Potrivit site-ului Playtech, jurnalista Mara Bănică a fost cea care a anunțat decesul uneia dintre cele mai iubite și mai apreciate cântărețe de muzică lăutărească din România. Cornelia Catangă avea 63 de ani, iar în urmă cu câteva zile s-a infectat cu Covid-19. Cu toate acestea, nimic nu prevestea o asemenea tragedie.

Într-o intervenție la Antena3, jurnalista Mara Bănică a povestit motivul morții cântăreței. Aceasta a făcut un stop cardiorespirator, suprapus cu o evoluție mai puțin favorabilă a infecției cu Covid-19. Cornelia Catangă se afla internată la SPitalul Universitar din București, asta după ce în prima perioadă a infecției s-a tratat de infecția cu Covid-19 acasă.

Din păcate, Cornelia Catanga s a prăpădit. Sunt împietrită, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a răpus-o, acum o ora, la Spitalul Universitar din Capitală. Dumnezeu să o ierte!”, a scris Mara Bănică pe pagina sa de Facebook.

Mara Bănică a povestit că vorbise de curând cu Cornelia Catangă, care era șocată de situația colegului său Nelu Ploieșteanu, internat la Terapie Intensivă, în stare foarte gravă: „Nu cred că i se poate întâmpla așa ceva lui Nelu”, ar fi declarat cântăreața, profund afectată la auzirea veștii.

Potrivit jurnalistei, Cornelia Catangă și-a trăit ultima parte a vieții într-o mare dramă, deoarece își pierduse casa, iar acum trebuia să elibere locuința în care ar fi stat cu chirie. Perioada pandemiei a afectat-o pe ea și pe familia ei extrem de grav financiar, iar din acest motiv, artista era foarte afectată și dezamagită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here