Președintele PSD, buzoianul Marcel Ciolacu, vine cu un nou atac la adresa guvernanților, pe fondul protestelor organizate în aceste zile, solicitându-le demisia miniștrilor Vlad Voiculescu (Sănătate) și Raluca Turcan (Muncă). 

Nu există ”teroriști”, ”săraci” sau ”asasini”! Există doar români! Români disperați. Unii că mor de foame, alții că sunt extenuați după un an de zile de luptă cu pandemia!

Toți sunt revoltați de aroganța, lipsa de transparență, deciziile contradictorii și neaplicarea egală a legii, toți simt că statul i-a abandonat, că au rămas pe cont propriu!

Acum este momentul ca Iohannis să se hotărască dacă este președintele tuturor românilor sau dacă va continua să întrețină ura și haosul din societate.

Acum Iohannis trebuie să anunțe urgent un plan de reducere etapizată a restricțiilor!Acum este momentul ca demnitari precum Voiculescu și Turcan, care au sfidat regulile impuse tuturor cetățenilor obișnuiți, să zboare din funcții!168019857 5988186927873372 2859827280046051335 n 1Oamenii au nevoie de reguli clare aplicabile tuturor, de termene care să ofere un orizont de timp concret spre revenirea la normalitate și de măsuri coerente pentru a le proteja locurile de muncă. Altfel, tensiunea socială se va transforma, rapid, într-un cutremur care va mătura șansele țării de a ieși din criză!” , a declarat deputatul Marcel Ciolacu, pe pagina sa de facebook. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here