Târgul va funcţioma după reguli clare, menite să evite riscul răspândirii coronavirusului.

Astfel, fluxurile intrare-ieşire trebuie mult mai bine delimitate, iar substanţele dezinfectante să fie amplasate în mult mai multe locuri, astfel încât să fie la îndemâna tuturor clienţilor şi comercianţilor. De asemenea, la intrare va fi oferită câte o mască fiecărui vizitator.

Duminică, în urma neregulilor înregistrate în ”Piaţa Volantă Drăgaica”, poliţiştii buzoieni au acordat 48 de amenzi în valoare totală de peste 6.000 de lei.

Totodată, Direcţia de Sănătate Publică Buzău a aplicat şase amenzi, în valoare totală de peste 7.000 de lei, atât comercianţilor, cât şi organizatorilor, pentru neefectuarea operaţiunilor de curăţenie şi dezinfecţie.

Pentru a putea suporta cheltuielile cu dezinfectanții folosiți și cu măștile, conducerea SC Piețe, Târguri și Oboare ia în calcul majorarea taxei de intrare până la 4 lei.

1 COMENTARIU

  1. Circ, balamuc, talcioc, iarmaroc de vechituri demne de secolul al XVIII-lea. Acesta este nivelul de dezvoltare al unei comunitati condusa falimentar de zeci de ani de zile. Talciocul era ultima problema de dezvoltare a unei comunitati! Halal, sictir bre politichie!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here