Este de notorietate prietenia între deja fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, și deputatul Emanuel Ungureanu

Nu fiți naivi. Alianța PSD-PNL există! Dar nici noi nu am murit. Voi continua lupta cu mafia din sistemul sanitar!” , este prima reacție a deputatului USR-PLUS de Buzău, Emanuel Ungureanu, pe pagina sa de facebook, după demiterea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, și a secretarului de stat Andreea Moldovan. 

 ”Un om de stat vorbește cu partenerii cu care este la guvernare, caută împreună, dacă este cazul, o soluție pentru un alt ministru, nu face un gest unilateral, fără să se consulte cu cei pe care îi numește parteneri. Deci este un act de agresiune pe care îl face PNL, spun eu, în înțelegere cu o parte dintre pesediștii cu care s-a înțeles tot timpul foarte bine PNL în guvernarea USL.Nu schimbi niciodată ministrul într-o coaliție, fără să te consulți cu partenerii tăi. A fost un act de trădare politică, pe care eu îl consider ca fiind și foarte laș.” , a adăugat deputatul de Buzău. 

Emanuel Ungureanu era printre numele vehiculate în lista celor care ar fi putut prelua funcția de ministru al Sănătății, înainte de noile scandaluri din sănătate, când s-a vorbit despre varianta demiterii sau demisiei lui Vlad Voiculescu. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here