Astăzi, unitatea de la Boboc îl prezintă Cătălin Daniel Mușat, elev sergent în cadrul Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia”, specializarea „Armament, rachete, muniții de aviație și sisteme de lansare.
Încă din copilărie, de la o vârstă destul de fragedă, mi-am dorit să fac parte din sistemul militar, asta datorită în primul rând micilor povești spuse cu melancolie și mândrie de către tatăl meu. Visul de a merge pe același drum pe care a mers acesta s-a împlinit în vara anului 2019.
Pentru mine această școala înseamnă o nouă etapă a vieții, deoarece, am reușit să învăț ce implică cu adevărat cuvântul „disciplină”! Încă din primul an de studiu am fost instruit să devin o persoană serioasă și să lucrez în echipă. De curând am acceptat și am dus la bun sfârșit provocarea militară 6 x 6 x 48! Aleargă pentru sănătate!” deoarece sportul este o mare parte din viața mea. Mi-a dezvoltat foarte mult ambiția și spiritul de a lupta în orice situație. De fiecare dată când alerg mă simt liber, relaxat, dar în același timp și plin de energie.
Privesc cu mare încredere spre viitoarea mea carieră de maistru militar în cadrul Forțelor Aeriene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here