Românii au decis să se vaccineze într-un număr cât mai mare, motiv pentru care listele de așteptare au devenit foarte lungi. Ultimele date din platforma națională de vaccinare rată că situația s-a schimbat în anumite județe.

Așadar, potrivit platformei naționale de vaccinare, treisprezece județe din România nu mai au nicio persoană pe lista de vaccinare. Județele în care pe listele de așteptare nu se mai găsește nicio persoană sunt: Giurgiu, Buzău, Vrancea, Vaslui, Neamț, Suceava, Botoșani, Covasna, Gorj, Mehedinți, Arad și Bistrița Năsăud.

Amintim că în județul Vrancea nu mai sunt oameni pe lista de așteptare de luni bune, în timp ce, în Buzău, este prima dată de la începutul campaniei de vaccinare când nu mai este nicio persoană în așteptare pentru primirea serului. Toate persoanele sunt programate la această oră. În ceea ce privește dozele de vaccin, sunt disponibile peste 6.350 de vaccinuri Pfizer, Moderna și AstraZeneca.

Datele disponibile, luni, pe platforma națională de vaccinare arată că la Buzău nu se află nicio persoană înscrisă pe listele de așteptare. Listele de așteptare sunt goale aici, indiferent de vaccin. Nu sunt doritori nici pentru Pfizer, nici pentru Moderna, nici pentru AstraZeneca. Iar disponibile în centrele din Buzău sunt 6440 de vaccinuri. Sunt peste 5000 de doze disponibile de la Pfizer, 360 de la Moderna și 1035 de la AstraZeneca.

1 COMENTARIU

  1. De fiecare data cand este o sarbatoare toti primarii si sefii de institutii publice dau navala in toate mediile de informare si adreseaza cele mai frumoase ganduri, promisiuni s a m d. Acum, cand cu totii vedem cum evolueaza o pandemie nici-unul dintrei cei de mai sus nu au suflat o vorba. Cum poti sa interpretezi aceasta abordare? Electoratul nostru este sceptic excesiv cand este vorba de vaccinuri insa cand ar trebui sa fie si mai sceptici, spre exemplu, la vot nu o fac. Alt paradox romanesc. Mergeti oameni buni la vaccinare, este una dintre cele mai sigure masuri de protectie la dispozitia omenirii astazi, maine vom vedea, daca nu o sa fie prea tarziu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here