Astăzi, de ziua sa onomastică, primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, născut în Țintești, a lansat în dezbatere publică proiectul privind aprobarea Referendumului pentru unirea orașului Buzău cu comuna natală a edilului-șef. 

Dragi buzoieni,

Pe acest drum al dezvoltării Buzăului până la nivelul celor mai importante orașe din România, am lansat astăzi, 21 mai 2021, de ziua Sfinților Împărați Constantin și Elena, dezbaterea publică privind aprobarea Referendumului având ca obiect modificarea hotarelor municipiului Buzău și comunei Țintești, în sensul unirii celor două entități administrative.

Vă rog să fiți alături de mine pentru a duce această inițiativă la bun sfârșit.

Începând din acest moment, vă invit să fiți parte activă în campania de informare și consultare.PROIECT TINTESTIDublarea suprafeței administrative a municipiului Buzău înseamnă dublarea oportunităților de dezvoltare a acestuia!

Proiectul de hotărâre privind aprobarea Referendumului este disponibil accesând următorul link: https://drive.google.com/…/19ypCv…/view…” , este mesajul postat de edilul-șef Constantin Toma. 

Vezi aici cum a explicat primarul Toma proiectul lansat în dezbatere publică!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here