Astăzi, prin acțiunea din cadrul campaniei „Dăruieşte o şansă la viaţă”, a Asociaţiei CERT-Transilvania, Secția Chirurgie Generală a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău a fost dotată cu o platformă electrochirurgicală, monopolar bipolar şi sigilare vasculară, în valoare de aproape 160.000 de lei. 

„Această donaţie a fost posibilă prin implicarea d-lui dr. Răzvan Dedu, medic primar în cadrul Secţiei Chirurgie Generală:donatie ch 2În primul rând doresc să mulţumesc echipei General Membrane SA în parteneriat cu CERT TRANSILVANIA care a înţeles importanţa acestei platforme de electrochirurgie Valleylab™ FT10 Energy Platform în activitatea noastră. Aceasta vine să completeze echiparea Blocului Operator de la Spitalul Județean de Urgență Buzău, deschizând practic noi oportunități în efectuarea unor intervenții chirurgicale complexe, în special cele laparoscopice, unde precizia actului chirurgical este deosebit de importantă.donatie ch 3Aceasta platformă permite chirurgului sa realizeze un act medical de calitate, cu siguranţă crescută, cu lezare minimală a ţesuturilor şi consecutiv, cu o recuperare mai rapidă a pacientului.

Anul trecut, și secția UPU-SMURD a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău a primit o donaţie importantă din partea Asociației CERT TRANSILVANIA, cu sprijinul General Membrane S.A., care s-a alăturat campaniei #SOLIDARI, achiziționându-se un ventilator tip Crius V6 – non-invaziv/invaziv staționar.donatie ch 1Claudiu Damian, Manager SJU Buzău: <<„Doresc să mulţumesc General Membrane SA şi Asociaţiei CERT-Transilvania pentru această donație generoasă care ne ajută să îmbunătăţim dotarea materială a Secţiei Chirugie și completează eforturile pe care le facem pentru a asigura cele mai bune condiții în Spitalul Județean de Urgenţă Buzău. Modernizarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău este un demers continuu şi mă bucur că echipa medicală din Secţia Chirurgie Generală se implică în a găsi soluţii pentru obţinerea de aparatură medicală. Ne propunem, în primul rând, să creştem calitatea condiţiilor hoteliere şi de tratament, pentru că acestea sunt cele mai importante aspecte pentru pacienţi iar gradul de satisfacţie al acestora măsoară nivelul de performanţă al spitalului”. >> , anunță Biroul de Presă al Spitalului Județean Buzău. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here