Meciul de astăzi între FC Buzău și FCSB se va juca, în cele din urmă, cu spectatori în tribunele din Crâng. Conducerea clubului a decis să-și asume organizarea partidei cu public, prin respectarea cu strictețe a normelor sanitare anti-COVID. S-a impus o limită de acces de 5000 de spectatori.

Au acces pe stadion următoarele categorii de spectatori:

1. Persoanele care sunt vaccinate, condiția este să fi trecut deja 10 zile de la a doua doză.

  1. Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test PCR, nu mai vechi de 72 de ore înaintea începerii meciului.
  2. Persoanele care au trecut prin boală, la 15 zile după vindecare, fapt care se dovedește prin documente medicale.;
    4. Persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat de o unitate medicală al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 24 de ore înaintea începerii meciului.
  3. Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și nu au schema completă de vaccinare, DAR care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore, ori rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

Pentru cei care și-au achiziționat bilet și îndeplinesc condițiile mai sus menționate, accesul în incinta stadionului „Gloria” se va face începând cu orele 18:00.

Biletele au fost deja puse în vânzare la cele două case de bilete din zona stadionului (intrarea de lângă Electrica, respectiv intrarea la poarta din Parcul Crâng.

Sunt scoase la vânzare 5.000 de bilete repartizate astfel:

  • La tribunele 1 și 2, câte 1400 de bilete cu 10 lei.
  • La Peluzele 1 și 2, câte 1100 de bilete cu 5 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here