CFR Infrastructură a semnat două contracte de lucrări pentru creșterea vitezei de circulație între Buzău – Făurei (firul II), de la 30 de km/h la 120 km/h.

Între Buzău și Făurei vitezele medii ale trenurilor au scăzut mult și cele mai rapide trenuri fac 38 de minute pe 40 km, în timp ce în anii ’80 și ’90 făceau și 27-28 de minute. Tronsonul este parte a liniei 702 Buzău – Fetești. Costul lucrărilor este de aproximativ 1,5 milioane de lei/km iar durata de execuție a fost stabilită la cinci luni.

Anunțul legat de acest proiect a fost făcut de șeful liberalilor buzoieni.

Mă bucur să constat că pentru Executivul României, Buzăul contează, mai ales că am ridicat de mai multe ori semnale referitoare la infrastructura feroviară de la nivelul județului Buzău și la importanța investițiilor pe acest sector, în județul nostru.FB IMG 1626317237615Mai avem totuși mult de lucru ! 

Trecerile la nivel cu calea ferată rămân încă o problemă în Buzău și voi continua să pledez pentru ca acestea să fie modernizate, iar viața participanților la trafic să nu fie pusă în pericol.a declarat deputatul Gabriel Avrămescu, președintele PNL Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here