Cardurile gratuite de călătorie cu Trans Bus pentru elevii buzoieni școlarizați în alte unități decât cele de domiciliu au fost dezactivate. Anunțul oficial a fost făcut de conducerea societății de transport: 

În atenția elevilor din UAT-urile membre ADI Buzău-Mărăcineni care nu pot fi scolarizați în localitatea de domiciliu și se deplasează în alte localități pentru efectuarea cursurilor școlare.

Stimați călători, vă anunțăm că legislația educației a fost 𝐦𝐨𝐝𝐢𝐟𝐢𝐜𝐚𝐭𝐚̆* , elevii care nu pot fi școlarizați în localitatea de domiciliu și se deplasează în alte localități pentru efectuarea cursurilor școlare beneficiind de posibilitatea decontării costurilor de transport de la unitățile de învătământ 𝐝𝐨𝐚𝐫 𝐢̂𝐧 𝐩𝐞𝐫𝐢𝐨𝐚𝐝𝐚 𝐜𝐮𝐫𝐬𝐮𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐬̦𝐜𝐨𝐥𝐚𝐫𝐞 (𝐚𝐧𝐮𝐥 𝐬̦𝐜𝐨𝐥𝐚𝐫).

Astfel, 𝐜𝐚𝐫𝐝𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐭𝐫𝐚𝐧𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭 𝐠𝐫𝐚𝐭𝐮𝐢𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐚𝐭̦𝐢 𝐛𝐞𝐧𝐞𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐭 𝐧𝐮 𝐦𝐚𝐢 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐜𝐨𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐞 𝐩𝐨𝐭𝐫𝐢𝐯𝐢𝐭 𝐧𝐨𝐢𝐢 𝐥𝐞𝐠𝐢𝐬𝐥𝐚𝐭̦𝐢𝐢, așa încât au fost 𝐝𝐞𝐳𝐚𝐜𝐭𝐢𝐯𝐚𝐭𝐞.

Până la începerea noului an scolar 2021-2022, veți călători cu autobuzele Transbus pe baza de legitimații de călătorie valabile, bilet sau abonament.

De asemenea, după începerea noului an școlar 2021-2022, veți putea deconta contravaloarea documentelor de călătorie (legitimații, bilet, abonament) de la unitatea de învățământ la care studiați, în baza documentelor justificative emise de societatea noastră. Vă rugăm să solicitați informații suplimentare de la unitățile de învățământ unde studiați.

Vă mulțumim și vă urăm vacanță plăcută,

Echipa Trans Bus.

*𝐂𝐚 𝐮𝐫𝐦𝐚𝐫𝐞 𝐚 𝐢𝐧𝐭𝐫𝐚̆𝐫𝐢𝐢 𝐢̂𝐧 𝐯𝐢𝐠𝐨𝐚𝐫𝐞 𝐚 𝐎𝐫𝐝𝐨𝐧𝐚𝐧𝐭𝐞𝐢 𝐝𝐞 𝐮𝐫𝐠𝐞𝐧𝐭̦𝐚̆ 𝐚 𝐆𝐮𝐯𝐞𝐫𝐧𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐧𝐫 𝟓𝟎/𝟐𝟎𝟐𝟏 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐦𝐨𝐝𝐢𝐟𝐢𝐜𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐬̦𝐢 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐥𝐞𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐋𝐞𝐠𝐢𝐢 𝐞𝐝𝐮𝐜𝐚𝐭̦𝐢𝐞𝐢 𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐞 𝐧𝐫.𝟏/𝟐𝟎𝟏𝟔 𝐬̦𝐢 𝐚 𝐎𝐫𝐝𝐢𝐧𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐧𝐫.𝟒.𝟒𝟐𝟔 𝐝𝐢𝐧 𝟐𝟎 𝐢𝐮𝐥𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟏 𝐩𝐫𝐢𝐯𝐢𝐧𝐝 𝐚𝐩𝐫𝐨𝐛𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐌𝐞𝐭𝐨𝐝𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐞𝐢 𝐝𝐞 𝐝𝐞𝐜𝐨𝐧𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐚 𝐜𝐡𝐞𝐥𝐭𝐮𝐢𝐞𝐥𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐭𝐫𝐚𝐧𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐞𝐥𝐞𝐯𝐢𝐢 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐧𝐮 𝐩𝐨𝐭 𝐟𝐢 𝐬̦𝐜𝐨𝐥𝐚𝐫𝐢𝐳𝐚𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐥𝐨𝐜𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐝𝐞 𝐝𝐨𝐦𝐢𝐜𝐢𝐥𝐢𝐮.” , anunță oficialii companiei de transport public din Buzău. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here