Ieri după-amiază, pe drumul spre casă, cei 10 pompieri buzoieni care au acționat pe teritoriul Greciei, au dovedit încă o dată empatia față de semeni, imediat după producerea unui accident la ieșire din localitatea Ciolpani.

„Aflându-se în drum spre Buzău, în microbuzul de transport personal al I.S.U. Buzău, obosiți și nerăbdători să-și întâlnească familiile, au asistat la un accident rutier ce s-a petrecut chiar în fața lor.

Fără a sta pe gânduri, aceștia au oprit, s-au dat jos și au dat dovada de profesionalism, ca la orice intervenție la care participă.IMG 20210816 WA0013Imediat au amplasat microbuzul astfel încât să blocheze sensul de mers pe care incidentul s-a petrecut, pentru a se proteja de alți participanți la trafic. Ulterior au verificat zona și au început evaluarea victimei, un motoclist ce a întrat în impact cu un alt autoturism, în urma căruia s-a ales cu multiple trautisme la nivelul membrelor.IMG 20210816 WA0015Folosind rucsacul medical din dotare au acordat prim ajutor calificat victimei, păstrându-l totodată calm, până la sosirea ambulanței S.M.U.R.D. a ISU Prahova. Noi, pompierii, suntem permanent într-o misiune nobilă, oriunde ne aflăm: salvarea celor aflați în nevoie!IMG 20210816 WA0014Pentru noi, a fi pompier nu este un job, ci un stil de viață.” , au transmis oficialii ISU Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here