Panică, în această seară, la UPU Buzău, după ce un adolescent a evadat sub escorta polițiștilor, oamenii legii fiind nevoiți să tragă focuri de armă pentru a-l prinde. Minorul, în vârstă de 15 ani, fusese arestat pentru furt, apoi condus la spital, pentru un control medical. A dispărut de sub nasul polițiștilor, care au fugit după el și au tras cu pistolul focuri de avertisment. 

În cursul acestei zile, instanța a emis un mandat de arestare preventivă, pentru un tânăr din Buzău, în vârstă de 15 ani, sub aspectul săvârșirii mai multor infracțiuni de furt.

După eliberarea mandatului de arestare, polițiștii au continuat demersurile procedurale, sens în care minorul a fost condus la o unitatea medicală, pentru control de specialitate.

La ieșirea din secția de pediatrie, minorul a fugit, iar polițiștii au pornit în urmărirea lui, fiind prins imediat, context în care a fost necesară utilizarea armamentului din dotare, pentru tragerea unor focuri de avertisment în plan vertical, fără a fi rănite persoane.

În cauză, sub coordonarea parchetului, polițiștii au demarat cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare., anunță Biroul de Presă al IPJ Buzău. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here