Unul dintre cei mai apreciați primari buzoieni renunță la funcție. Marian Mușat, seful administrației de la Valea Salciei, a câștigat un concurs pentru un post de auditor la Camera de Conturi Vrancea.

„Au trecut mulți ani , în care v-am simțit lângă mine. Acest lucru m-a făcut sa fac tot ce se poate ca sa creez condiții cât mai bune pentru cei care locuiesc sau vin in Valea Salciei . Mi-aș fi dorit sa pot mai mult. Acolo unde am greșit vă rog sa ma iertați. Mi-a plăcut să fiu aproape de copii, de tinerii care mi-au fost elevi și acum au ei copii, de părinții lor peste care timpul și-a pus amprenta înțelepciunii . Acum comuna noastră se afla printre cele mai frumoase localități . Dacă unii n-o văd așa noi o vedem că locuim in ea . Angajații primăriei singuri nu pot să o țină curată dacă nu ne implicam fiecare din noi. Proiectele începute și cele gândite pentru viitor vor fi duse mai departe de viceprimar și echipa din primărie. Cât timp vor dori să facă lucruri frumoase și bune pentru localitate vor beneficia de sprijinul meu dacă îl doresc .Să selectati bine pe cei care vor reprezenta comuna . Să fie oameni care să aibă rădăcinile aici, să fie respectuoși zi de zi nu doar când au interes, să aibă o vârsta care sa le permită să ia decizii bune dar să nu obosească, să iubească comuna și oamenii care locuiesc in ea cu părțile și defectele lor, să fie aproape de preot și biserică.
Spun aceste lucruri deoarece in scurt timp după promovarea unui concurs nu voi mai fi primar, dar voi rămâne locuitor al comunei și voi ajuta pe oricine îmi va cere sprijinul.” , a anunțat, astăzi, primarul comunei Valea Salciei.

Marian Mușat se află al șaselea mandat consecutiv. La ultimele scrutinuri de alegeri nu a avut contracandidat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here