Președintele PSD, buzoianul Marcel Ciolacu, acuză guvernanții de măsuri haotice și eliminarea unor drepturi esențiale pentru români, în contextul restricțiilor noi anti-COVID. 

În România lui Iohannis și Cîțu, testarea care, alături de vaccinare și trecerea prin boală, a stat la baza apariției certificatului digital COVID la nivel european, este, practic, anulată prin Hotărâre de Guvern! Românii care se testează nu mai au, efectiv, nici un drept!

Astfel, guvernarea marilor apărărori ai libertății și democrației devine una care încalcă barbar toate drepturile fundamentale ale cetățenilor. Prin asemenea decizii, PNL ne scoate din Europa civilizată, unde testul negativ rămâne o soluție unanim acceptată pentru ca viața economico-socială să continue!

Iată de ce, mâine, prin votul moțiunii de cenzură, acești satrapi ai libertății trebuie să plece acasă! Nu vom accepta asemenea reglementări aberante și vom modifica în Parlament acest HG prin care democrația este transformată într-o autocrație sanitară, condusă robotic de la Cotroceni!, a declarat deputatul Marcel Ciolacu. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here