Deputatul buzoian Gabriel Avrămescu face o analiză a situației actuale, cu privire la efectele creșterii zilnice a numărului de îmbolnăviri și a numărului de decese în rândul pacienților cu COVID. Parlamentarul apelează la responsabilitate și îndeamnă populația să se vaccineze. 

331 de familii din România și-au pierdut oamenii dragi în ultimele 24 de ore din cauza COVID! România se confruntă cu o situație catastrofală și pare că pandemia continuă să facă victime, în condițiile în care foarte mulți români aleg să nu se vaccineze. De la izbucnirea pandemiei 38.260 de persoane diagnosticate cu infecţie cu SARS – CoV – 2 au pierdut lupta cu virusul. Bilanțul nu este doar îngrijorător, ci ar trebui să trezească în fiecare dintre noi responsabilitatea de a ne proteja pe noi și pe cei din jur. Soluția rămâne vaccinarea și trebuie tratată cu seriozitate de fiecare dintre noi! Contest dezbaterea politică pe subiectul vaccinare, mai ales că avem specialiști care ne asigură pe surse oficiale că vaccinarea reprezintă astăzi salvarea din pandemie a României.

Președintele PNL Buzău vorbește și despre divergențele continue din societate, pe tema vaccinării. 

Am observat în ultimele zile o ruptură violentă între românii care s-au vaccinat și cei care refuză vaccinul. Mă număr printre cei care au ales vaccinarea ca metoda de prevenție pentru mine și pentru cei din jurul meu. Mă număr printre cei care au văzut oameni în stare gravă, infectați cu Covid, internați la ATI. Mă număr printre românii care și-au pierdut oameni dragi care nu au rezistat bolii nimicitoare.” , spune liderul liberalilor buzoieni.

În același context, Gabriel Avrămescu face un apel la unitate în fața unei noi situații critice pe care o traversăm, din cauza exploziei de cazuri de COVID. 

Cu toate astea, respect și înțeleg părerea fiecărui om care susține că vaccinarea este o soluție, precum respect și părerea celor care se împotrivesc vehement vaccinării. Respectul și înțelegerea mea au însă rostul de a-i invita pe cei care au o părere sau alta să se documenteze doar din surse oficiale, să asculte cu mai multă atenție ceea ce ne spun oamenii de specialitate, doctorii, cercetătorii, specialiștii în imunologie, epidemiologie, virusologie s.a, sau ce ne spun oamenii care sunt pregătiți să acționeze în situații de criză, ori situații de urgență.

Din păcate, suntem martorii unor campanii de tip fake news, propagandistice, care, de multe ori, ne manipulează subliminal, iar acest lucru ne face să ne înstrăinăm, să ne înfuriem, să ne împărțim în tabere rivale și să luptăm unii împotriva celorlalți.
Dușmanul este virusul, nu noi sau voi!
Uniți trebuie să luptăm împotriva unicului dușman, pandemia!, declară parlamentarul buzoian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here