deputat Marcel Ciolacu, președinte PSD

Președintele PSD, buzoianul Marcel Ciolacu, a lansat un nou atac dur la adresa șefului Statului, Klaus Iohannis, și a premierului demis Florin Cîțu, pe fondul situației critice a evoluției îmbolnăvirilor COVID. 

Au refuzat să salveze vieți apelând la spitale ridicate de PSD ori că n-au putut- deci incompetență cruntă, ori că n-au vrut – adică iresponsabilitate criminală!

Anul trecut, spitalele modulare COVID din Pipera și de la Lețcani-Iași nu erau bune, fiindcă erau ridicate de administrații PSD! Așa că le-au sabotat cât au putut, le-au găsit tot felul de neajunsuri, deși unitățile au funcționat și au tratat sute de pacienți. Apoi, au preluat puterea și le-au abandonat cu totul, decretând că au învins pandemia.

Azi, după săptămâni bune de când cerem redeschiderea acestor spitale, sub presiunea imaginilor disperării, cu cozile de ambulanțe din fața UPU, în București și Iași, și-au dat brusc seama că sunt foarte bune. Ba se mai și laudă că au găsit soluții în plin val patru al pandemiei…245167795 6998029386889116 3999748590332947997 n

foto asumată, facebook Marcel Ciolacu

Au participat la un Congres cu 5000 de oameni în plină pandemie și ne-au lămurit că nu sunt precauți – ci foarte proști. Vă întreb, însă, ce credeți: Iohannis și Cîțu sunt doar ipocriți sau și iresponsabili? Ori ambele?, este mesajul postat de deputatul Marcel Ciolacu, pe pagina sa de facebook. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here