UPDATE

Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între 4 autovehicule, după cum urmează:

Un autoturism condus pe direcția Buzău către București de către un șofer buzoian în vârstă de 65 de ani și un autoturism, respectiv o autoutilitară care circulau din sens opus, la volanul cărora se aflau un conducător auto de 59 de ani și unul de 45 de ani, ambii de asemenea din Buzău.

În urma impactului, autoutilitara a fost proiectata în autoturismul care o succeda, condus de un șofer de 69 de ani, din Vaslui.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a două persoane, șoferul buzoian care se deplasa pe sensul Buzău-București și șoferul autoutilitarei.WhatsApp Image 2021 10 14 at 16.09.39Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Traficul se desfășoară încă dirijat.” , a anunțat Biroul de Presă al IPJ Buzău, în jurul orei 16.00.

*Știre inițială*

Traficul este dirijat pe DN2E85, în localitatea Costesti, în urma unui accident rutier.

Se pare că sunt 5 autovehicule implicate. Sunt evaluate toate persoanele implicate pentru a se stabili care necesită îngrijiri medicale., anunță Biroul de Presă al IPJ Buzău. 

Revenim cu detalii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here