În contextul dorinței crescute pentru vaccinarea anti-COVID, autoritățile buzoiene mai deschid un punct mare de vaccinare, în municipiul Buzău. La sfârșitul săptămânii, la Muzeul Județean, va fi deschis un centru de vaccinare, prin intermediul căruia va fi organizat și un maraton al vaccinării. Vestea a fost dată de președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu. 

Dragi buzoieni,

Începând de sâmbătă, 30 octombrie 2021, ora 08.00, un centru de vaccinare împotriva virusului SARS-Cov-2 va fi organizat la Muzeul Județean Buzău. De asemenea, va avea loc și un maraton de vaccinare, singurul din județul nostru până în prezent.
Program maraton de vaccinare: sâmbătă, 30.10, ora 08.00 – duminică 31.10, ora 08.00.
Program centrul de vaccinare Muzeul Județean Buzău: zilnic 08.00 – 20.00
Mulțumesc pentru implicare Muzeului Județean Buzău și Centrului Județean de Cultură și Artă, precum și Direcției de Sănătate Publică și Instituției Prefectului Județului Buzău!
Uniți și cu eforturi comune putem învinge această pandemie!🙏
*Toate persoanele care se vor vaccina la maraton vor primi și un bilet gratuit la Muzeul Județean Buzău., a anunțat președintele Consiliului Județean, într-o postare făcută în această după-amiază, pe pagina sa de facebook. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here