Astăzi, cu începere de la ora 16:00, Gloria Buzău va întâlni, la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, formația HC Dunărea Brăila, în etapa cu numărul 8 din Liga Florilor.

Meciul SCM Gloria Buzău – HC Dunărea Brăila din Etapa 8 a Ligii Florilor MOL, programat mâine, 4 noiembrie, ora 16.00, va putea fi urmărit pe pagina de Facebook a HC Dunarea Braila – Oficial și FRH – Federația Română de Handbal, neputând fi transmis pe TVR din cauza unor probleme tehnice. – anunț FRH. 

Deoarece meciul se va desfășura fără spectatori, conform protocolului Federației Române de Handbal și Ordinului Comun Numărul 535/30.07.2021 și 1505/09.08.2021, anexa nr.5, al Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Sănătății, au acces în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” următoarele categorii de persoane:

  1. Componenții celor două echipe (jucătoare, antrenori, medici, maseuri, sponsori, finanțatori, oficiali și angajați ai clubului), pe bază de tabel nominal, semnat de către delegatul clubului.
  2. Oficiali FRH (arbitri, observatori), desemnați de către comisia federală, pe bază de tabel nominal.
  3. Personal necesar pentru organizarea jocului (cadru medical responsabil cu triajul epidemiologic, tehnician leduri, tehnician sunet, electrician, comentator, moperi), pe bază de tabel nominal.
  4. Personal responsabil televizare meci, pe bază de tabel nominal.
  5. Personal medical (medic ambulanță, asistent ambulanță, șofer ambulanță), pe bază de tabel nominal.
  6. Personal responsabil cu paza, pe bază de tabel nominal.
  7. Personal responsabil cu dezinfectarea spațiilor comune, pe bază de tabel nominal.
  8. Fotografi (max. 1 persoană pentru fiecare organ de presă acreditat), pe bază de tabel nominal.
  9. Ziariști (max. 1 persoană pentru fiecare organ de presă acreditat), pe bază de tabel nominal.

Intrarea în sală va fi permisă doar persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.” , transmit oficialii clubului. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here