Autoritățile buzoiene au declarat război total menținerii sistemului de colectare a deșeurilor de la ghenele de bloc, astfel că a dispus, prin firma de salubrizare a municipiului, închiderea tuturor ghenelor de la „turnurile” din oraș. 

A venit vremea ca ghenele de gunoi din blocurile turn să dispară!

Operatorul de salubritate, RER SUD, a transmis deja primele notificări către asociațiile de proprietari arondate noilor platforme îngropate. Din 15 noiembrie nu va mai prelua deșeurile din blocurile respective. Pe măsură ce vor fi finalizate lucrările la celelalte platforme îngropate de gunoi vor fi trimise notificări tuturor asociațiilor de proprietari din blocurile dotate cu ghenă!

Folosirea tuburilor de ghenă pentru gunoi in blocuri a fost interzisă prin lege! Nu facem decât să venim în sprijinul locatarilor!
Este cunoscut faptul că majoritatea blocurilor turn sunt dotate cu tobogane de gunoi. Unele au fost desființate din inițiativa locatarilor pentru că deveniseră un focar de infecție, acum a venit vremea să investim în platforme moderne de colectare selectivă pentru a avea un oraș curat!” , a anunțat viceprimarul Ionuț Apostu, pe pagina sa de facebook. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here